Sestavine the wok

Sestavine The wok so srce vašega obroka!

 

Zavedamo se, kako pomembna je zdrava prehrana za vas, vi pa ste pomembni nam!

 

Zato uporabljamo samo sveže in raznovrstne sestavine, skrbno izbrane, ki jih dobavljamo od partnerjev, ki jim zaupamo.

 

Za osnovo za vaš obrok boste lahko izbirali med polnozrnatimi, jajčnimi, riževimi in udon testeninami, jasminovim ter polnozrnatim rižem, izberete pa si lahko tudi čisto vegetarijansko osnovo, sestavljeno iz brokolija, paprike, gobic, korenja, kitajskega in belega zelja ter mlade čebule.

 

Pri izbiri glavne jedi, je pomembno upoštevati vrsto mesa, ki ga želite v obroku, izbirate pa lahko med govedino, piščančjimi prsmi ali svinjino. Če vam zadiši morska hrana, izberite rakce, vegetarijanci pa boste lahko osnovi dodali tofu, shitaki gobe, snežni grah, mlado koruzo, pak choi, indijske oreščke, bambusove vršičke, sojine kalčke in še mnogo več.

 

Sestavine vašega woka lahko obogatite še z okusnimi azijskimi dodatki, kot so tajski čili, česnov in šalotkin čips, mešana sezamova semena ter arašidi, svoj pečet wok obroku pa boste dodali tudi z izbiro okusne azijske omake, ki so v naši ponudbi.

 

Uporabljamo zelo malo olja, ki ga nadomestimo z veliko ljubezni. In prav Ljubezen je naša skrivnostna sestavina, ki je nimajo vsi!